Nieuw schooljaar, nieuw directieteam VSO Daaf Geluk en Prof. Dr. Gunningschool VSO

Nieuw schooljaar, nieuw directieteam VSO Daaf Geluk en Prof. Dr. Gunningschool VSO

Zoals u weet gaat Monica van den Hoven, huidige directeur van VSO Daaf Geluk en van de Prof. Dr. Gunningschool VSO, deze zomer met pensioen. We zijn blij u te kunnen melden dat de benoemingsadviescommissie (bestaande uit collega’s van beide scholen, een directeur van een Dunamareschool en de voorzitter van het College van Bestuur) een nieuwe directeur kan voorstellen: Kim Weidemann.  

Kim was tot voor kort schoolleider bij basisschool De Reiger in Lisserbroek. Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring als leidinggevende en netwerker in de welzijnssector, de jeugdzorg en op het gebied van personeel en arbeid. Bovendien heeft ze aantoonbare affiniteit met de leerlingenpopulatie van beide scholen. Kim zal in haar functie worden ondersteund door een plaatsvervangend directeur die tevens een goede bekende is van de scholen: Jeffrey Delforge. Jeffrey is gedreven en loyaal, kent het onderwijsprogramma, de specifieke in en outs van speciaal onderwijs en het dagelijks reilen en zeilen van beide scholen.

 Krachten gebundeld

Door de krachten, kennis en ervaring van Kim Weidemann en Jeffrey Delforge te combineren krijgen de leerlingen en de teams op de VSO Daaf Geluk en de Prof. Dr. Gunningschool VSO een directieteam dat voortvarend aan de slag gaat én met oog voor iedereen. Kim: “Indertijd heb ik bewust de stap gezet naar het onderwijs, omdat ik mij wil inzetten voor optimale ontwikkelingskansen voor alle kinderen. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit straks samen met Jeffrey en met het hele team kan doen voor de leerlingen van de Daaf Geluk en de Gunningschool.” Jeffrey: “Mijn hart ligt bij de leerlingen van de Daaf Geluk en de Gunningschool en ik heb dan ook veel zin om mijn kennis en ervaring samen met Kim in te zetten voor beide scholen.”

Wij wensen Kim en Jeffrey heel veel succes en een plezierige samenwerking op beide scholen.

Met vriendelijke groet,

Henk Post en April van Loenen
College van Bestuur
Dunamare Onderwijsgroep

 

Daafnieuws